Môže vám závesný žehliaci stroj pomôcť odstrániť vrásky bez potreby naparovania alebo žehlenia?

- 2024-09-20-

Závesný žehliaci strojje revolučná novinka, ktorá sľubuje, že vám pomôže odstrániť vrásky bez potreby naparovania alebo žehlenia. Toto inovatívne zariadenie je navrhnuté tak, aby vám uľahčilo život tým, že eliminuje potrebu časovo náročného a únavného žehlenia.
Hanging Ironing Machine


Čo je to závesný žehliaci stroj?

Závesný žehliaci stroj je zariadenie určené na odstránenie záhybov na oblečení bez potreby naparovania alebo žehlenia. Využíva pokročilú technológiu na naparovanie odevov počas zavesenia, vďaka čomu je proces rýchly a jednoduchý.

Ako funguje závesný žehliaci stroj?

Závesný žehliaci stroj funguje pomocou pary na odstránenie záhybov z oblečenia. Má zabudovaný zásobník vody, ktorý sa zahrievaním vytvára para. Para sa potom uvoľní na oblečenie, čím sa odstráni pokrčenie a vaše oblečenie bude vyzerať svieže a čisté.

Aké sú výhody používania závesného žehliaceho stroja?

There are many benefits to using a Hanging Ironing Machine. First and foremost, it saves you time and energy by eliminating the need to iron or steam your clothing. It is also gentle on your clothes, reducing the risk of damage from heat or pressure. Additionally, it is perfect for use on delicate fabrics, such as silk or wool.

Je závesný žehliaci stroj ľahko použiteľný?

Áno, závesná žehlička sa používa veľmi jednoducho. Jednoducho naplňte nádržku na vodu, zaveste oblečenie do práčky a zapnite ju. Stroj automaticky uvoľní paru, aby odstránil pokrčenie z vášho oblečenia. Je tiež ľahký a prenosný, vďaka čomu sa ľahko používa na akomkoľvek mieste. Stručne povedané, závesný žehliaci stroj je revolučný nový produkt, ktorý sľubuje, že vám uľahčí život tým, že eliminuje potrebu časovo náročného a únavného žehlenia. Je ideálny na použitie na jemné tkaniny, ľahko sa používa a je ľahký. Cixi Meiyu Electric Appliance Co., Ltd. je popredným výrobcom domácich spotrebičov vrátane závesnej žehličky. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby vám uľahčili a spríjemnili život, a zaviazali sme sa poskytovať našim zákazníkom produkty a služby najvyššej kvality. Viac informácií nájdete na našej webovej stránke na adresehttps://www.my-garmentsteamer.com. If you have any questions or comments, please contact us at micheal@china-meiyu.com.

Research Papers:

Yan, X. a Cheng, C. (2020). Výskum inteligentného stroja na žehlenie bielizne. Journal of Ambient Intelligence and Humanized Computing, 11(6), 2523-2531.

Karim, M. A., Hasan, M. S., & Moon, E. (2021). Dizajn lacného závesného naparovača odevov pre domáce použitie. Journal of Mechanical Engineering Science, 235(11), 1359-1368.

Chen, T. a Lu, X. (2021). Inteligentný stroj na žehlenie bielizne: Dizajn a experiment. Meranie, 175, 108315.

Xu, Y., & Guo, X. (2020). Závesné zariadenie na žehlenie bielizne založené na počítačovom videní. Meranie, 167, 108263.

Wang, L., Wei, J., & Wang, Y. (2021). Návrh a realizácia inteligentného závesného žehliaceho stroja. Journal of Physics: Conference Series, 1839(1), 012091.

Liu, X., & Wang, K. (2020). Research on intelligent hanging clothes ironing machine and control system. International Journal of Control and Automation, 13(2), 301-310.

Yang, G., Li, W., & Wang, J. (2020). Design of Intelligent hanging clothes ironing machine based on LabVIEW. International Journal of Control and Automation, 13(7), 26-37.

Zhang, J., Wang, L., & Li, R. (2021). Návrh a realizácia inteligentného závesného žehliaceho stroja. Journal of Physics: Conference Series, 1729, 012021.

Zhou, G., Tao, Y., & Fu, X. (2020). Research on the structure design and control system of an intelligent hanging clothes ironing machine. Journal of Physics: Conference Series, 1625, 052074.

Gupta, R., & Singhal, S. (2021). Vývoj naparovača odevov so spätnou väzbou. 6. medzinárodná konferencia o pokroku v oblasti výpočtovej techniky, komunikácie a automatizácie (ICACCA), 1.-5.

Wu, X. a Yi, W. (2020). Návrh a simulácia inteligentného stroja na žehlenie bielizne. Journal of Physics: Conference Series, 1683, 022042.